Vendime

Titulli Dokumenti
Vendim 05 - 869 - Për emërim të anëtarëve të Bordit për Inovacion dhe Ndërmarrësi Shkarko
Vendim 05 - 866 - Për formimin e Komisionit të studimeve në Fakultetin e Edukimit Shkarko
Vendim 05 - 868 - Për miratim e rekomandimeve të KQSC Shkarko
Vendimi 05 - 761 - Për formimin e Komisionit të Cilësisë dhe Vlerësimit në Fakultetin e Edukimit Shkarko
Vendim për formimin e Komisionit të Cilësisë në Fakultetin e Edukimit Shkarko
Vendim për Komisionin për hartimin e Planit Strategjik Zhvillimor të Fakultetit të Edukimit Shkarko
tp-bottom