Lajme dhe ngjarje

NJOFTIMET

Njoftim rreth pagesë së semestrit veror dhe paraqitjes së provimeve për afatin e Prillit 2020
Njoftim rreth pagesë së semestrit veror dhe paraqitjes së provimeve për afatin e Prillit 2020

Njoftohen studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani”, se afati për pagesën e semestrit veror për vitin akademik 2019/2020 bëhet nga 22.05.2020 – 29.05.2020. Në rast të mos pag...

2771
5
102
25
tp-bottom