Lajme dhe ngjarje

NJOFTIMET

Njoftim mbi paraqitjen e provimeve në afatin e Qershorit 2021
Njoftim mbi paraqitjen e provimeve në afatin e Qershorit 2021

Njoftojmë studentët e Universitetit “Fehmi Agani” në Gjakovë se periudha për paraqitjen e provimeve në SMU për afatin e Qershorit 2021 do jetë i hapur nga data 1 Qershor - 7 Qershor 2021....

2869
5
105
25
tp-bottom