Parlamenti i Studentëve

Anëtarët e Parlamentit të Studentëve të Universitetit "Fehmi Agani" në Gjakovë janë:

Lirigzon Goçaj
Kryetar i Parlamentit, Senator Ex-officio 

Diellza Ukshini
Sekretare e Përgjithshme e PS

Ajshe Aga
Nënkryetare për çështje organizative dhe akademike

Meriton Binakaj
Nënkryetar për marrëdhënie me jashtë

Ardiana Iberhysaj
Senatore

Idriz Hasanaj
Anëtar

Yllka Berisha
Anëtar

Elma Hoda
Anëtare

Arjeta Gjugja
Anëtare

Arlinda Muslija
Anëtar

tp-bottom