Students Parliament

 
Members of the Student Parliament of the University of Gjakova "Fehmi Agani" are:

Lirigzon Goçaj
Kryetar i Parlamentit, Senator Ex-officio 

Diellza Ukshini
Sekretare e Përgjithshme e PS

Meriton Binakaj
Nënkryetar për Çështje Ndërkombëtare

Yllka Berisha
Nënkryetare për Ngritje të Cilësisë dhe Avokimin e studentëve

Lyra Pozhegu
Senatore

Elma Hoda
Anëtar

Arlinda Muslija
Anëtar

Lorena Kastrati
Anëtare

Arjeta Gjugja
Anëtare

Idriz Hasanaj
Anëtar

tp-bottom