Njoftim për shpërndarje të ID kartelave të studentëve të transferuar

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave të studentëve të transferuar


Njoftojmë studentët e Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani" që kanë bërë kërkesë për ndërrim programi brenda fakultetit dhe studentët që kanë bërë kërkesë për transfer nga UP në UGJFA, se shprëndarja e ID kartelave do të bëhet të enjten me dt. 12.01.2017 nga ora 14.00 - 15.00 në zyrën e shërbimit për student në Fakultetin e Edukimit.

tp-bottom