Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave


Njoftojmë studentët e vitit të parë të Universitetit të Gjakovës “FEHMI AGANI” se shpërndarja e ID kartelave do të bëhet të mërkurën me dt. 28.12.2016 dhe të enjten me dt. 29.12.2016

Shpërndarja e ID kartelave bëhet në fakultetet përkatëse tek zyrat e referentëve nga ora 9.00 – 11.00.

Studentët personalisht duhet të tërheqin ID kartelën dhe të paraqiten me letërnjoftim.

tp-bottom