Njoftim rreth fotografimit për ID kartela

Njoftim rreth fotografimit për ID kartela


Njoftojmë studentët e vitit të parë të Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani" se fotografimi i studentëve për ID kartela do të bëhet sipas këtij orari:

Fakulteti i Edukimit – Programi Fillor

E Enjte 15.12.2016 nga ora 9:00 - 12:00

Fakulteti i Edukimit – Programi Parashkollor

E Enjte 15.12.2016 nga ora 13:00 - 16:00


Studentët janë të obliguar të respektojnë orarin dhe të paraqiten me letërnjoftim.

Fotografimi bëhet në fakultetet përkatëse.


Orari për Programin Fillor

Orari për Programin Parashkollor


tp-bottom