Njoftim mbi paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit 2016

Njoftim mbi paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit 2016


Njoftohen studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” se në mbledhjen e Senatit  të mbajtur me dt. 01.06.2016 është marrë vendim që të lejohet afati i tetorit dhe që studentët të kenë të drejtë të paraqesin jo më shumë se dy provime (vendimi nr. 01/542).

Bazuar në këtë, për paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit 2016 SEMS-i do jetë i hapur nga data 10-15 tetor 2016. Ndërsa, provimet mbahen nga 17-25 tetor 2016 sipas orarit të përpiluar nëpër fakultetet përkatëse.

Jashtë kësaj periudhe, studentëve nuk ju lejohet paraqitja e provimeve, pasi që sistemi mbyllet automatikisht.


tp-bottom