Studentët marrin pjesë në Panairin e Librit “Prishtina 2024

Studentët marrin pjesë në Panairin e Librit “Prishtina 2024

Me datë 07.6.2024, studentët e Fakultetit të Filologjisë dhe Edukimit vizituan Panairin e 24’të të librit “Prishtina 2024”, në Pallatin e Rinisë dhe Sportit në Prishtinë me studentët.

Studentët vlerësuar dhe potencuan se "Ishte kënaqësi për ne si studentë pjesëmarrja pasi që ky panair mbledh shtëpitë botuese nga Shqipëria, Kosova, Maqedonia e Veriut, shkrimtarë, poetë, lexues, botimet e reja dhe një mundësi e shkëlqyer për ne për të blerë libra. Falënderim i madh shkon për Universitetin tonë, për mbështetjen e vazhdueshme dhe të pakursyeshme që çdo herë na ofron"

Motoja e Panairit “Prishtina 2024” ishte “Përgjigja është libri”!

Fotot e lajmit

tp-bottom