Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria e III-të për rishikimin e Praktikës Pedagogjik

Në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria e III-të për rishikimin e Praktikës Pedagogjik

Me datë 24 nëntor në Fakultetin e Edukimit u mbajt punëtoria e III-të për rishikimin e Praktikës Pedagogjike. Pos tjerash, u diskutua rreth përcaktimit të instrumenteve të vlerësimit të studentëve. Pjesë të këtij takimi ishin ekspertë të fushës së Edukimit nga të gjitha Universitet e Kosovës. Ky aktivitet është pjesë e projektit TAKE - University Cooperation I cili mbështetet nga #CARITASI zviceran në Kosovë dhe implementohet nga Fakultetet e Edukimit në Kosovë.

#praktikapedagogjike #Universiteti “Fehmi Agani” në Gjakovë #TAKEproject

tp-bottom