Mbahet punëtoria e dytë rreth rishikimit të doracakut për mësim praktik

Mbahet punëtoria e dytë rreth rishikimit të doracakut për mësim praktik

Me datë 10.11.2023 u mbajt punëtoria e dytë për praktikën pedagogjike, ku u diskutua rreth rishikimit të doracakut për mësim praktik në edukim të hershëm.

Pjesë e kësaj punëtorie ishin ekspertë të fushës së Edukimit nga të gjitha Universitetet e vendit.

Kjo punëtori është pjesë e projektit TAKE – University Cooperation i cili mbështetet nga #CARITASI zviceran në Kosovë dhe implementues janë Fakultetet e Edukimit në Kosovë.

Fotot e lajmit

tp-bottom