Njoftim rreth orarit për provimin pranues (afati i parë) në UFAGJ

Njoftim rreth orarit për provimin pranues (afati i parë) në UFAGJ

 🛎️ Të nderuar maturantë,

Ju rikujtojmë se provimi pranues mbahet nesër me datë 20.07.2023, në objektet e fakulteve përkatëse, sipas ndarjes nëpër salla dhe këtij orari:

 

➡️ 1. Fakulteti i Edukimit (provimi mbahet në objektin e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë)

➡️ 2. Fakulteti i Filologjisë (provimi mbahet në objektin e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë)

 

➡️ 3. Fakulteti i Mjekësisë (provimi mbahet në objektin e Fakultetit të Mjekësisë)

➡️ 4. Fakulteti i Shkencave Sociale (provimi mbahet në objektin e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë)

 

🛑 Të gjithë kandidatët në provim pranues duhet të posedojnë dokument të identifikimit dhe konfirmimin e aplikimit, pa të cilat nuk mund t’i nënshtrohen provimit pranues.

❌ Në kohën e mbajtjes së provimit pranues ndalohet përdorimi i telefonave celularë!

 

tp-bottom