Shënohet Dita Botërore e Autizmit

Shënohet Dita Botërore e Autizmit

Me rastin e Ditës Botërore të Autizmit, Ass.Zamira Gashi Shatri, PhD candidate dhe Prof.Ass.Dr. Shefqet Mulliqi organizuan dhe udhëhoqën studentët e Fakultetit të Edukimit, nga Programi Fillor: Arrita Grezda, Ajshe Thaçi dhe Arlinda Ferizi-Sahatçija ku mbajtën një ligjeratë me studentët me qëllim informativ për punën me fëmijët me çrregullime të spektrit autik.

I falenderojmë shumë studentët pjesëmarrës në këtë sesion informues. U dakorduam që organizime të tilla të jenë të vazhdueshme.

Fotot e lajmit

tp-bottom