Fakulteti i Edukimit feston ditën ndërkombëtare të fëmijëve me sindromin Down

Fakulteti i Edukimit feston ditën ndërkombëtare të fëmijëve me sindromin Down

Për nder të ditës ndërkombëtare të fëmijëve me sindromin Down, studentët e Fakultetit të Edukimit nga Programi Fillor dhe Parashkollor, nën udhëheqjen e Ass.Ma. Zamira Gashi Shatri, PhD cand., organizuan aktivitetet kreative për fëmijë. Të pranishëm ishin edhe përfaqësues të organizatës Handikos në Gjakovë të cilët i falenderojmë për bashkëpunimin, ku u dakorduam që aktivitetet e tilla të bëhen sa më shumë që ti vijmë në ndihmë fëmijëve me nevoja të vecanta.

Fotot e lajmit

tp-bottom