Bordi për Inovacion dhe Ndërmarrësi

Anëtarët e Bordit për Inovacion dhe Ndërmarrësi
 

1. Bajram Nuraj - ish Rektor i UFAGJ-së

2. Hasan Mujaj - ish Rektor i UGJFA-së

3. Afrim Muhaxhiri - Spitali "Fati Im"

4. Kujtim Dula - Zyra për punësim

5. Ruzhdi Sefa - Shoqata e Intelektualëve Jakova

6. Xhafer Kadrija - Shoqata e të Verbëve 

7. Ahmet Hoxha - 3 Pharm

8. Behar Ferizi - Drejtor OEK - Kryetar

9. Blendi Haxhikadrija - Kryetar KV Vëllaznimi

10. Valentin Tanushi - Ndërmarrës

11. Miranda Shllaku - Drejtoreshë ShFMU "Fehmi Agani"

12. Arbern Koshi - Drejtor QKMF

13. Bleta Këpuska - Qendra e Shëndetit Mendor

14. Erblina Dinarama - OJQ "Shtëpia e Sigurt"

15. Erjona Rama - Qendra "Languages New"

16. Bekim Avdija - Policia e Kosovës

17. Pleurat Pula - Drejtor SantePharm

18. Zana Kurtishi Rudi - Drejtoreshë ShF "Mustafa Bakija" 

19. Hilmi Shala - Drejtor Spitali "Isa Grezda" Gjakovë

20. Mentor Morina

21. Ali Tafarshiku - Zv. Ministër i Zhvillimit Rajonal

22. Hyrija Blakaj - Onix SPA

23. Arlinda Shoshi - Onix SPA

24. Vera Vula - I.P. Ganimete Terbeshi

25. Mirlinda Sada - Medica Gjakova

26. Veprore Shehu - Medica Kosova

27. Vullnet Kusari - American Clinic

28. Butrint Batalli - Rotary Club

 

Vendimi për themelimin e Bordit për Inovacion dhe Ndërmarrësi të Universitetit "Fehmi Agani" në Gjakovë

tp-bottom