logo

Fakulteti i Edukimit

lajm

Njoftim rreth orarit për provimin pranues, afati i parë i studentëve të rinj në UGJFA

18/07/2019

Njoftohen të gjithë kandidatët të cilët kanë aplikuar në Universitetin e Gjakovës “Fehmi Agani”, se provimi pranues do të mbahet me datë 19.07.2019 në lokalet e Fakultetit të Edukimit dhe Fakultetit të Filologjisë (ish Normalja, te konviktet), sipas këtij orari: 


Fakulteti i Edukimit, Programi Fillor dhe Programi Parashkollor, në ora 9:00-11:00


Ndërsa, listat e kandidatëve nëpër salla (klasa të mësimit) se ku do të mbahen provimet pranuese, i gjeni në linqet e mëposhtme:

Programi Fillor

Programi Parashkollor