logo

Fakulteti i Edukimit

lajm

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave

23/11/2018


Njoftojmë studentët e vitit të parë të Universitetit të Gjakovës “ Fehmi Agani ” dhe studentëve që kanë bërë kërkesë për transfer se shpërndarja e ID kartelave do të bëhet të hënën me dt. 26.11.2018 dhe të martën me dt. 27.11.2018 

Shpërndarja e ID kartelave bëhet në fakultetet përkatëse tek zyrat e referentëve nga ora 9.00 – 11.00.

Studentët personalisht duhet të tërheqin ID kartelën dhe të paraqiten me letërnjoftim.

Manuali i përdorimit të SEMS