Njoftim mbi paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit 2019

Njoftim mbi paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit 2019

Njoftohen studentët e Universitetit të Gjakovës “Fehmi Agani” se në mbledhjen e Senatit  të mbajtur me dt. 18.09.2019  është marrë vendim që të lejohet afati i tetorit dhe që studentët të kenë të drejtë të paraqesin jo më shumë se dy provime.

Bazuar në këtë, për paraqitjen e provimeve në afatin e tetorit 2019 SEMS-i do jetë i hapur nga data 7 - 11 tetor 2019. Ndërsa, provimet mbahen nga 14 - 19 tetor 2019 sipas orarit të përpiluar nëpër fakultetet përkatëse.

Jashtë kësaj periudhe, studentëve nuk ju lejohet paraqitja e provimeve, pasi që sistemi mbyllet automatikisht.

 

tp-bottom