logo

Fakulteti i Edukimit

lajm

Në Fakultetin e Edukimit u konstituua Grupi Këshilldhënës për koordinimin me komunat

04/04/2017


Sot më datë 4. 4. 2017 në Fakultetin e Edukimit u konstituua Grupi Këshilldhënës për koordinimin me komunat (Gjakovë, Pejë, Istog, Deçan, Rahovec, Malishevë  dhe Klinë) për politikat e regjistrimit në Programet e Fakultetit të Edukimit.

Kryesuese e këtij grupi u zgjodh drejtoresha e DKA e komunës së Gjakovës, znj. Diana Qarkaxhia.