logo

Fakulteti i Edukimit

lajm

Njoftim për shpërndarje të ID kartelave të studentëve të transferuar

03/01/2018


Njoftojmë studentët e Universitetit të Gjakovës "Fehmi Agani" që kanë bërë kërkesë për ndërrim programi brenda fakultetit dhe studentët që kanë bërë kërkesë për transfer nga UP në UGJFA, se shprëndarja e ID kartelave do të bëhet nga dt. 04.01.2018 në zyrën e shërbimit për student.